AFLYST! Vælgernes valgdagbog. – Hvordan fungerer app og webskema som platform for dataindsamling?

Signe Bock Segaard, forsker fra Institutt for Samfunnsforskning i Oslo, holder oplæg om det norske valgdagbogsprojekt.

19.03.2020 kl. 09.00 - 10.00

NB!

Arrangementet er aflyst grundet corona/covid-19!

Valgdagbogsprojektet blev gennemført i mindre format ved det danske folketingsvalg i 2011, hvor danske vælgere skrev online igennem dagbog valgkampen. Det norske valgforskningsprogrammet har efterfølgende besluttet, at gennemføre projektet ved det norske stortingsvalg i 2021. og det er hensigten at det skal gennemføres ved det næste danske folketingsvalg. Forud for stortingsvalget er der i forbindelse med det norske lokalvalg i efteråret 2019 blevet gennemført et pilotprojekt, hvor deltagere har skrevet valgdagbog enten via en webside eller via en app. Oplægget præsenterer resultater fra pilotprojektet.

Alle er velkomne!

Forskningsgruppen Politisk Sociologi, Institut for Politik og Samfund, AAU