Master i Offentlig Ledelse (MPG-uddannelsen) og Alumnenetværket for MPG-dimittender på Aalborg Universitet inviterer alle med interesse i offentlig ledelse og mikroforandringer til masterclass.

Masterclass om mikroforandringer

18.03.2022 kl. 15.00 - 17.00

Mikroforandringer

Mikroforandringer er de små, nære forandringer på arbejdspladsen, som potentielt kan ændre hverdagens struktur, de daglige rutiner eller relationerne til kollegaerne. De kan virke ubetydelige og bliver derfor ofte overset, når de store strategiske forandringer og ledelsesbeslutninger tiltrækker sig opmærksomheden. Men der er i virkeligheden mikroforandringer, som opfattes som de mest radikale forandringer af medarbejderne.

Signe Bruskin (ph.d.) vil ud fra sin nye bog om mikroforandringer introducere til begrebet og give en række eksempler på hvordan mikroforandringer har stor betydning for trivsel og produktivitet på arbejdspladserne. Deltagerne i Masterclass vil reflektere over, hvordan mikroforandringer påvirker deres dagligdag og hvordan man som offentlig leder kan håndtere mikroforandringer.

Se programmet

Ønsker du at deltage, skal du tilmelde dig her.

MPG-uddannelsen, Institut for Politik og Samfund, Aalborg Universitet

Aalborg Universitet, Kroghstræde 3 (Lindgren), 9220 Aalborg Øst