Master i offentlig ledelse på Aalborg Universitet (MPG) inviterer alle med interesse til inspirationsoplæg om visionsledelse samt stiftende møde i nyt MPG-alumnenetværk.

Invitation til inspirationsoplæg og stiftende møde i nyt MPG-alumnenetværk

Master i offentlig ledelse på Aalborg Universitet (MPG) inviterer alle med interesse til inspirationsoplæg om visionsledelse.

03.09.2021 kl. 13.30 - 17.00

Efter oplæg og debat vil der være stiftende møde for et nyt alumnenetværk for dimittender og undervisere fra MPG-uddannelsen på Aalborg Universitet. Alumnenetværket skal være et fagligt og socialt mødested for dimittender og undervisere fra MPG-uddannelsen.

Antal deltagere er max. 100, så der kan evt. blive tale om tilmeldling efter "først til mølle"-princippet.

► Undersøg parleringsforholdene ved Utzon Centret

Master i offentlig ledelse, Institut for Politik og Samfund, Aalborg Universitet

Utzon Center, Slotpladsen 4, Aalborg

27.08.2021 kl. 23.59