Fratrædelsesforelæsning ved professor Anette Borchorst

Invitation til fratrædelsesforelæsning ved professor Anette Borchorst

I forbindelse med professor Anette Borchorst’s fratrædelse inviterer Institut for Politik og Samfund, Aalborg Universitet, til fratrædelsesforelæsning med emnet "Logebrødrekultur og flertalsdemokrati under forvandling"

17.05.2022 kl. 13.00 - 16.00

Logebrødrekultur og flertalsdemokrati under forvandling

Ifølge den berømmede ’danske model’ tager arbejdsmarkedets parter sig af arbejdsmarkedsforhold, og Folketinget og politikerne tager sig af resten. Men det er under forvandling. Hvordan fungerer den danske forestilling om, at parterne knækker nødderne selv, og der ikke er noget over og ved siden af Folketinget i en europæiseret og retliggjort samfundsorden? Og hvem og hvad har betydning for, hvilke spor politiske beslutninger bevæger sig i? Det analyseres i forelæsningen med køn og ligestilling som prisme og med nedslag i Anette Borchorst’s forskning.

Tilmelding

Ønsker du at deltage i receptionen, skal du tilmelde dig her senest 9. maj 2022 kl. 12.00.

Download invitationen

Institut for Politik og Samfund, Aalborg Universitet

Forelæsning: Fibigerstræde 1, lokale 31, 9220 Aalborg Øst kl. 13.00 til ca. 13.45 Reception: Fibigerstræde 1, aulaen, 9220 Aalborg Øst ca. kl. 13.45

09.05.2022 kl. 12.00